top of page

APK Entreprenad

Vår historia!

IMG_7893.JPG

APK Entreprenad ägs och drivs av Artur Klöfver.

Efter över 10 år IT-branschen som fastighetsprojektledare var det dags att sadla om.

 

"Jag har alltid varit hemmafixare och efter att ha totalrenoverat hela vårt hus kom tanken
på att börja jobba med hantverk på heltid."

 

Bolaget startades upp som en enskild firma med namnet APK Allservice. Redan ett år senare var företaget etablerat och ändrade både namn och bolagsform till APK Entreprenad AB.

 

APK utgår Upplands Väsby men jobbar i hela Norra Storstockholm. Många av våra samarbetspartners är också lokala bolag vilket säkerställer en personlig kontakt genom hela ditt projekt. 

 

"Ett starkt jobbminne är en sekelskiftesvilla i Bromma som vi totalrenoverade med allt från kök, badrum, golv, inredde vind, flyttade väggar och drog om all el, värme och vatten. Ett projekt som tog när nog 4 månader. En otrolig känsla att lämna tillbaka nycklarna till ägarna!

 

Det roligaste med jobbet är totalrenoveringar – riv ut allt och sen bygg upp igen. Jag ser inga problem – jag ser lösningar. Jag gillar det kreativa i att skapa nytt i något som redan finns. Att återanvända det som går och ge nytt liv åt hus och miljöer."

Hur vi jobbar!

För att säkerställa att både era och våra förväntningar på ett projekt ska stämma överens jobbar vi enligt nedan process. Vi ser till att göra en plan för arbetet, ger en tydlig offert enligt ök, har täta uppföljningar kring arbetet och självklart har en slutbesiktning där ni godkänner att arbetet är slutfört.  Vårt arbete är inte klart förrän ni är helt nöjda med resultatet. 

Architectural plans

Före byggstart

Vi gör ett besök på plats för att säkerställa att vi är överens om vad som ska byggas och hur slutresultatet ska bli. Vi tittar på alla olika moment och diskuterar olika lösningar. Efter första mötet skapas en tydlig offert med vilka moment som är medräknade och vilket material som ingår.

0d73664c-7041-4c6b-af40-e6d33c4307a1_edited.jpg

Rivning & Förarbete

När byggstart börjar närmar sig har vi en tätare kontakt med Er angående startdatum, vem som kommer, och exakt vad som ska göras. 

Vi går genom vad Du som kund behöver förbereda tex plocka bort möbler eller markera upp vart saker ska monteras.

Löpande Uppföljning

Löpande under projektet diskuterar vi framsteg, och eventuella hinder vi hittat under rivning/bygge. Ni är med hela vägen från start till slut så att ni får det exakt som ni vill ha det!

49fa47b7-259b-4470-8280-dd93cc80e93e.jpg

Projektavslut

Vi är klara när ni är nöjda! Innan vi packar ihop allt så får ni godkänna renoveringen.

Vi tar gärna lite bilder på det färdiga projektet för våra egna arkiv och kanaler. 

44177fd9-a898-47ab-b6d6-ca896aef99de.jpg

Kvalité och Hållbarhet

sack-mellan-600x600.png

För att säkerställa absolut bästa tänkbara återvinning och hantering av byggavfall samarbetar APK Entreprenad med Åkerisäcken! På det sättet är vi alltid säkra på att avfallet från våra byggen tas om hand så effektivt och miljösmart sätt som möjligt. Nedan information från Åkerisäcken

När vi bygger utvinner vi energi och material från vår natur. Problemet är att vi inte kommer att kunna göra det i all evighet eftersom naturens resurser är ändliga. Vi måste därför hushålla med de naturtillgångar vi har. Att bygg- & anläggningssektorn ofta hamnar i fokus när man talar om det hållbara samhället är för att denna står för nära 40 procent av landets totala energi- och materialanvändning.

 

VAD ÄR LÖSNINGEN Bygg- & anläggningssektorns materialanvändning är ett av de områden med störst negativ inverkan på miljön. En bra början är därför att använda byggmaterial mer effektivt. Det gör vi genom att återvinna så mycket gammalt byggmaterial som möjligt. En del material kan återanvändas i befintligt skick, en del kan bearbetas till nya former och resten kan vi utvinna energi ur för att t.ex. värma upp hus.

 

GÖR MILJÖN EN TJÄNST En effektiv och klok avfallshantering minskar bygg- & anläggningssektorns miljöbelastning. När ni anlitar Åkerisäcken belastas inte heller miljön mer än nödvändigt. Vi planerar alla transporter ur energisynpunkt och de sker med marknadens mest miljövänliga fordon. Dessutom återvinner vi allt avfall på våra egna anläggningar runt om i Sverige. På så sätt undviker vi de onödiga transporter som mellanhänder medför.

 

NÄSTAN ALLT ÅTERVINNS Mer än 99 % av allt avfall vi tar emot idag återvinns eller återanvänds. Åkerisäcken strävar efter att bli det första bolaget på marknaden som lyckas med att återvinna 100 % av allt insamlat avfall.

Lös mer på Åkerisäckens hemsida här

Skapa ditt drömhem - 
Kontakta oss redan idag! 

bottom of page